Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

StartUp-Cafe 1 – Få styr på moms, skat og fradrag

26. februar 2020 kl. 17:00 - 21:00

Gratis

At udleve sin drøm som selvstændig og påbegynde rollen som iværksætter er en stor beslutning, og ikke mindst en spændende periode. Der er mange spændende overvejelser og beslutninger der skal tages og emner der er vigtige, men svære at håndtere. Et af de emner som kan være svære at håndtere for iværksættere, er skat, moms, og fradrag, derfor har Mariagerfjord Erhvervsråd sat fokus på at hjælpe dig med at finde rundt i moms- og skatteregler mv.

Til at holde oplæg omkring emnet, er BDO i Hobro inviteret. Oplægget bliver med både generelle informationer og praktiske vinkler på moms, skat og skattefradrag, så deltagerne kan gå derfra med konkret viden, som de kan bruge, når de selv skal arbejde videre med den økonomiske styring af deres virksomhed.

Rådgivere står klar til at svare på dine spørgsmål

Efter oplægget vil der være mulighed at booke individuelle møder med både en revisor, en markedsføringsekspert og en iværksætterkonsulent fra Mariagerfjord Erhvervsråd. Her kan man få svar på nogle at de spørgsmål man står med, i forhold til opstarten af virksomheden. Der vil også være rig mulighed for at netværke med andre iværksættere

StartUp cafeen er både for dig der allerede har startet egen virksomhed og dig, der måske bare går med drømmen om at starte som selvstændig.

Det er gratis at deltage i StartUp cafeen, men af hensyn til planlægningen og forplejning, er tilmelding nødvendig senest d. 24. februar.

Facebooklinkedin

Detaljer

Dato:
26. februar 2020
Tidspunkt:
17:00 - 21:00
Pris:
Gratis

Arrangør

Mariagerfjord Erhvervsråd
Telefon:
70222820
E-mail:
info@mfer.dk
Hjemmeside:
mfer.dk

Sted

Mariagerfjord Erhvervsråd – Cemtec
Majsmarken 1
Hobro, Danmark 9500 Danmark
+ Google Maps

Registrer:

Billetter er ikke tilgængelig, da begivenhed er overstået.