Hjælp til iværksættere

Sæt drømmen igang med vejledning fra os!

Få vejledning og forøg din sandsynlighed for succes

Måden du starter din virksomhed på og din efterfølgende succes har en direkte sammenhæng. Derfor anbefaler vi en grundig forberedelse - og ved at benytte rådgivning inden opstart, kan du som iværksætter mere eller mindre fordoble dine chancer for at overleve med din virksomhed.

Ved vejledning hos Mariagerfjord Erhvervsråd vil du samtidig få adgang til et netværk af specialister at trække på, som kan bistå dig med ekspertviden på netop de områder, hvor du har brug for ekstra hjælp.

Iværksættervejledning

Hos vores iværksætterrådgiver bliver du klædt på til en tilværelse som iværksætter. Vi vejleder og hjælper dig med afklaring og arbejder sammen videre mod at søsætte dine idéer. Alt dette gøres ved at sætte dine idéer og planer i system, så det gøres nemmere at overskue.

Det er en stor beslutning af blive selvstændig, og det kan også være, at du er usikker på, om det er det du vil – men også her kan vi hjælpe dig i din afklaring!

Hos Mariagerfjord Erhvervsråd er vejledningen gratis og fortrolig.

 

StartUp Club Mariagerfjord- iværksætterprogramet for dig!

StartUp Club Mariagerfjord er et tilbud til dig, som ønsker at starte egen virksomhed eller allerede er sprunget ud i din nye tilværelse som selvstændig. Iværksætterprogrammet SartUp Club Mariagerfjord har til formål at hjælpe iværksættere med ambitioner og potentiale til at realisere deres planer og skabe nye virksomheder og arbejdspladser.

Hos Mariagerfjord Erhvervsråd kan vi hjælpe dig med en afklaring af potentialet ved din forretningsidé.

For at deltage i StartUp Club Mariagerfjord er det en forudsætningen, at du har haft en indledende afklaring og iværksætterrådgivning med en af vores iværksætterrådgivere. Kontakt os for at lave en aftale.

Iværkssætterprogrammer

Opstart af virksomhed

StartUp Club er effektiv starthjælp til dig, der overvejer eller allerede har startet ny virksomhed.

Få blandt andet adgang til 6 timers rådgivning fra specialister som revisor, advokat m.fl. for samlet set kun 1.000 kr.

Image
ViP - Vækstiværksætter

ViP Vækstiværksætter er tiltænkt dig, hvis din virksomhed har et potentiale i at vækste, både i omsætning og med eventuelle medarbejdere.

For at komme i betragtning til ViP, skal din virksomhed være stiftet efter 30.06.2012 og du skal udfylde en OnePager (A4-ark), der underbygger, hvorfor du skal deltage i ViP

Se faktaark om 'ViP - Vækstiværksætter'.

Image
ViP+ Vækstboost

ViP+ er for dig, der allerede har bevist, at du driver en virksomhed, der er skalerbar. Målet er, at du via deltagelsen i ViP+ udløser din virksomheds potentiale til at blive en vækstvirksomhed.

For at komme i betragtning til ViP+, skal du udfylde en ansøgning samt pitche din plan for én af vores kerne-grupper. Det er som udgangspunkt et krav at du skal have opnået 1 ansat og 1 mio. kr. i årlig omsætning, for at komme i betragtning til VIP+ Vækstboost.

Se faktaark om VIP+-Vækstnoost


"Kom-i-gang-lokaler"

Mangler du et mindre lokale, som din virksomhed kan vokse i?
Er du træt af, at din virksomhed deler adresse med privaten?

...Så kan Mariagerfjord Erhvervsråd hjælpe dig!
Vi tilbyder konceptet "Kom-i-gang-lokaler"

Læs mere


"Kom-i-gang-skrivebord"

Er det i stedet et skrivebord du mangler? 

Så kan vi også hjælpe dig - igennem vores lokaledatabase, kan du leje skriveborde bl.a. i fælles kontorlokaler.

Se lokaler

StartUp Café

StartUp Café er for både dig, der allerede har startet egen virksomhed og dig, der måske bare går med lysten og drømmen om at blive selvstændig. 

Mariagerfjord Erhvervsråd holder 5-6 gange årligt iværksættercafeer under navnet StartUp Club.

StartUp Caféerne indeholder indlæg med faglig relevans, ligesom du har mulighed for at netværke med andre iværksættere.

Ved StartUp Caféerne vil du have mulighed for at få gratis vejledning og sparring med erhvervsrådets iværksætterrådgivere samt specialiserede rådgivere, som f.eks. en revisor, advokat eller markedsføringskonsulent.

Følg os på Sociale medier

– hold dig orienteret om nye arrangementer og bliv
inspireret til at udvikle din forretning