Hjælp til iværksættere

Sæt drømmen igang med vejledning fra os!

Få vejledning og forøg din sandsynlighed for succes

Måden du starter din virksomhed på og din efterfølgende succes har en direkte sammenhæng. Derfor anbefaler vi en grundig forberedelse - og ved at benytte rådgivning inden opstart, kan du som iværksætter mere eller mindre fordoble dine chancer for at overleve med din virksomhed.

Ved vejledning hos Mariagerfjord Erhverv vil du samtidig få adgang til et netværk af specialister at trække på, som kan bistå dig med ekspertviden på netop de områder, hvor du har brug for ekstra hjælp.

Iværksættervejledning

Hos vores iværksætterrådgiver bliver du klædt på til en tilværelse som iværksætter. Vi vejleder og hjælper dig med afklaring og arbejder sammen videre mod at søsætte dine idéer. Alt dette gøres ved at sætte dine idéer og planer i system, så det gøres nemmere at overskue.

Det er en stor beslutning af blive selvstændig, og det kan også være, at du er usikker på, om det er det du vil – men også her kan vi hjælpe dig i din afklaring!

Hos Mariagerfjord Erhverv er vejledningen gratis og fortrolig.

 

StartUp Club Mariagerfjord- iværksætterprogramet for dig!

StartUp Club Mariagerfjord er et tilbud til dig, som ønsker at starte egen virksomhed eller allerede er sprunget ud i din nye tilværelse som selvstændig. Iværksætterprogrammet StartUp Club Mariagerfjord har til formål at hjælpe iværksættere med ambitioner og potentiale til at realisere deres planer og skabe nye virksomheder og arbejdspladser.

Hos Mariagerfjord Erhverv kan vi hjælpe dig med en afklaring af potentialet ved din forretningsidé.

For at deltage i StartUp Club Mariagerfjord er det en forudsætningen, at du har haft en indledende afklaring og iværksætterrådgivning med en af vores iværksætterrådgivere. Kontakt os for at lave en aftale.

Iværkssætterprogrammer

Opstart af virksomhed

StartUp Club er effektiv starthjælp til dig, der overvejer eller allerede har startet ny virksomhed.

Få blandt andet adgang til 6 timers rådgivning fra specialister som revisor, advokat m.fl. for samlet set kun 1.000 kr.

Image
Iværksætterpuljen

Virksomheder der lærer nyt, skaber vækst. Derfor kan du nu få op til 25.000 kr. fra Iværksætterpuljen til at skaffe ny viden, der kan løfte din forretning. Find et kursus og ansøg Iværksætterpuljen om tilskud på op til 80 pct. af regningen.

Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed løftes til næste niveau? Har du brug for viden om digital markedsføring og salg? Måske et kursus i ledelse, økonomistyring eller i værktøjer til at nytænke forretningen?

Se faktaark om Iværksætterpuljen

Image
KOMPAS

Nye tider kalder på nye kompetencer, men ved du, hvor og hvordan du skal gribe det an i din virksomhed? Under COVID-19 har mange virksomheder på rekordtid måttet nytænke, og står måske overfor at skulle vende skuden og iværksætte helt nye initiativer. Er du en af dem? Og har du brug for kompetent hjælp til at sætte en ny kurs? Så er KOMPAS noget for dig.

Se faktaark om KOMPAS


"Kom-i-gang-lokaler"

Mangler du et mindre lokale, som din virksomhed kan vokse i?
Er du træt af, at din virksomhed deler adresse med privaten?

...Så kan Mariagerfjord Erhverv hjælpe dig!
Vi tilbyder konceptet "Kom-i-gang-lokaler"

Læs mere


"Kom-i-gang-skrivebord"

Er det i stedet et skrivebord du mangler? 

Så kan vi også hjælpe dig - igennem vores lokaledatabase, kan du leje skriveborde bl.a. i fælles kontorlokaler.

Se lokaler

StartUp Event

StartUp Event er for både dig, der allerede har startet egen virksomhed og dig, der måske bare går med lysten og drømmen om at blive selvstændig.

Mariagerfjord Erhverv holder 5-6 gange årligt arrangmenter under navnet StartUp Event.

StartUp Events indeholder indlæg med faglig relevans, ligesom du har mulighed for at netværke med andre..

Ved StartUp Events vil du have mulighed for at få gratis vejledning og sparring med Mariagerfjord Erhvervs iværksætterrådgivere samt specialiserede rådgivere, som f.eks. en revisor, advokat eller markedsføringskonsulent.

Følg os på Sociale medier

– hold dig orienteret om nye arrangementer og bliv
inspireret til at udvikle din forretning