HANDELSBETINGELSER

Generelle oplysninger:
Mariagerfjord Erhvervsråd
Majsmarkten 1
9500 Hobro.
CVR: 29338566

Mariagerfjord Erhvervsråd tilbyder køb af deltagelse i arrangementer (herefter events) igennem e-shoppen.

Accept:
Ved dit køb af deltagelse på et event accepterer du de generelle betingelser.

Betaling:
Priser angivet i danske kroner (DKK) og er incl. moms.

Du kan betale med MASTERCARD og VISA/Dankort, der pålægges ikke gebyrer.

Mariagerfjord Erhvervsråd benytter en betalingsløsning leveret af DIBS. Dine kortoplysninger bliver krypteret og sendt direkte videre til banken via en sikker forbindelse.

Beløbet fra din ordre bliver trukket fra din konto, umiddelbart efter du har modtaget bekræftelse på din deltagelse på eventet.

Vi kan aldrig hæve et større beløb end det, der er godkendt.

Forbehold for fejl.
Mariagerfjord Erhvervsråd tager forbehold for forkert angivne priser og anden fejlskrift m.v.

Levering:
Umiddelbart efter din bestilling modtager du en e-mail med bekræftelse på din ordre.

Adgang / billet til arrangement sendes særskilt til din mail. Du skal selv printe bekræftelsen og medbringe den til arrangementet.

Reklamationsret:
Ved køb af billetter til events er der normalt ingen fortrydelsesret.
Køb af billetter er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført.

Mariagerfjord Erhvervsråd tilbyder følgende muligheder, hvis du bliver forhindret i at deltage.

Indtil sidste frist for tilmelding:
Indtil sidste frist for tilmelding til event kan du give os skriftlig meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb, da du er forhindret i at deltage. Meddelelsen skal sendes til info@mfer.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at framelde eventet.

Mariagerfjord Erhvervsråd tilbagefører beløbet til din konto senest 14 hverdage efter modtagelse af rettidig framelding til event.

Efter sidste frist for tilmelding til event afholdelse:
Efter sidste frist for tilmelding er overskredet, kan du give os skriftlig meddelelse om, at du ønsker at sende en anden deltager i dit sted. Meddelelsen skal sendes til info@mfer.dk

Klageadgang:
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse tilinfo@mfer.dkeller tlf. 70222820

Behandling af dine personoplysninger:
Mariagerfjord Erhvervsråd har behov for at registrere og opbevare oplysninger om dit navn, din mailadresse, telefonnr. og den virksomhed du arbejder ved, så vi kan identificere dig og sikre, at du får adgang til det event, som du har bestilt. Vi har også behov for at registrere din e-mailadresse for at ordrebekræftelsen kan sendes til dig, og du kan modtage vigtige informationer om eventet. For at vi kan modtage betaling for din tilmelding, har vi også behov for at registrere og gemme dine oplysninger om betalingskort i forbindelse med behandlingen af betalingstransaktionen. Hvis ikke du ønsker at afgive oplysninger, kan vi desværre ikke tilbyde dig en plads til vores events.

Til brug for eventet skal du være opmærksom på, at vi udarbejder og offentliggør en deltagerliste, hvor dit navn og den virksomhed, som du arbejder ved, kommer til at fremgå.

Når eventet er overstået gemmer vi dine oplysninger i 5 år, efter udløbet af det regnskabsår, hvor købet er foretaget. Dette gør vi, da det er nødvendigt, for at vi kan overholde reglerne i bogføringsloven. For at blive klogere på vores deltagere og skabe bedre og målrettede events, foretager vi en gang imellem en analyse af dine kontaktoplysninger.

Alle oplysninger, som Mariagerfjord Erhvervsråd registrerer og behandler til ovennævnte formål, behandles fortroligt og i henhold til gældende persondatalovgivning. Du skal være opmærksom på, at vi bruger en række underleverandører til at registrere og behandle dine oplysninger, men disse behandler kun oplysningerne efter nærmere aftale med os. Vi bruger f.eks. en hostingvirksomhed til at opbevare dine data og en betalingsløsning til at gennemføre din betaling.

Mariagerfjord Erhvervsråd anvender cookies for at holde styr på de varer, som du har lagt i din indkøbskurv. En cookie er en lille tekstfil, der bliver opbevaret på den computer, som du anvender ved bestillingen, og som kun bliver brugt til at genkende dig ved dit næste besøg.

Det er alene medarbejdere, der behandler salg af /events i webshoppen, der har adgang til de oplysninger, som registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Mariagerfjord Erhvervsråd videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos Mariagerfjord Erhvervsråd har du altid ret til at gøre indsigelse mod behandling af personoplysninger, og vi vil i så fald tage stilling til, om vi skal slette eller berigtige dine oplysninger eller begrænse behandlingen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataforordningen og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Mariagerfjord Erhvervsråd via e-mail info@mfer.dk. Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, kan du altid rette henvendelse til Datatilsynet.

Oplysning om klagemuligheder:
Medmindre ufravigelige regler foreskriver andet, finder dansk ret anvendelse på evt. tvister mellem dig som kunde og Mariagerfjord Erhvervsråd