virksomhed

Image

Vi hjælper din virksomhed

 • Vi er sparringpartner for det lokale erhvervsliv
 • Vi hjælper iværksættere godt i gang
 • Vi byder nye virksomheder velkommen til området
 • Vi skaber netværk og relationer
 • Vi understøtter gode idéer, der kan skabe udvikling
 • Vi er din virksomheds lokale indgang til - og stifinder til samarbejdspartnere og løsninger i hele erhvervsfremmesystemet

Vi giver sparring og vejledning til lokale virksomheder, uanset om det drejer sig om strategi, ledelse, forretningsudvikling, salg, procesoptimering eller andre dele af forretningen, du har behov for udvikling af.

Din virksomheds ønsker og behov danner altid udgangspunktet for en snak med os. Sammen identificerer vi jeres udfordringer og udviklingsønsker - og vi giver dig konstruktiv sparring og vejledning og hjælper dig med at finde værdiskabende løsninger.

Vi benytter bl.a. Væksthjulet i vores vejledning og tager en dialog 360 grader rundt i forhold til udvikling og drift af din virksomhed - eller fokuserer specifikt på den udfordring, du har behov for sparring om.

Programmer og tilskud

Der er mange muligheder i erhvervsfremmesystemet, for at virksomheder kan få støtte fra programmer og tilskudsordninger. Typisk er der dog ingen grund til, at du forsøger, at sætte dig ind i dem alle sammen. I vores dialog med dig, tager vi altid udgangspunktet i hvad din udfordring er og hvor du vil hen med din virksomhed - og vurderer derudfra om der er et relevant match mellem dine planer eller udfordringer og konkrete programmer eller tilskudsmuligheder.

Det er vigtigt, at det er virksomhedens behov, der er afgørende for, hvad der skal ske af udvikling i virksomheden - og ikke hvilken støtteordninger der lige er tilgængelig.

  Book et møde om mulighederne for din virksomhed
  Image
  Image

  Forskellige former for støtte

  Støtte og tilskud til virksomheder  falder typisk indenfor disse kategorier:

   • Konsulentkøb
   • Ansættelse
   • Kompetenceudvikling
   • Videnssamabejde
   • Lånegaranti

   Men der kan også være andre muligheder - så tag en snak med en af vores konsulenter om den konkrete situation i din virksomhed.

   Vi arbejder tæt sammen med bl.a. Erhvervshus Nordjylland om forskellige programmer, der kan understøtte vækst og udvikling i din virksomhed. Vi arbejder herudover også med mange andre programmer og muligheder, der kan være interessante for din virksomhed, f.eks LAG midler og InnoBooster mv.

   Mere om programmer hos Erhvervshus Nordjylland

   Hjælp til at realisere virksomheders potentiale

   Det er vores ambition, at udfordre og hjælpe lokale virksomheder til at realisere deres potentiale og derved skabe vækst, udvikling og arbejdspladser i lokalområdet.

   Vi står altid til rådighed - ingen opgave med relation til erhvervslivet er for stor eller for lille til os. Vi hjælper og understøtter udviklingen i det lokale erhvervsliv, lige fra modning af den første forretningsidé til realisering af hele livsværk - og via strategiske tiltag til generel forbedring af erhvervsklimaet i Mariagerfjord Kommune.

   Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

   Image
    

   Væksthjulet

    
    

   Vi kan tilbyde din virksomhed en 360 graders analyse med udgangspunkt i Væksthjulet, hvor vi kommer hele vejen rundt om virksomhedens situation, muligheder og udfordringer.

   Sammen laver vi en vækstplan inden for de områder, hvor din virksomhed kan udvikle sig, og vi vejleder dig eller henviser dig til eksterne rådgivere, som kan hjælpe dig videre med dine forretningsidéer eller virksomhedens udfordringer.

   Mere om Væksthjulet
    

   LØS UDFORDRINGERNE

   Book et møde med os og få afdækket hvilke løsninger, der findes på dine udfordringer.

   Book et møde
   • Mødet er uforpligtende og gratis
   • Vi hjælper med behovsafklaring
   • Vores fælles styrker sættes i spil
   • Dine udfordringer er i fokus
   Bliv medlem

   – og få ubegrænset sparring og vejledning samt adgang
   til vores netværk