Væksthjulet

Udvikling af din virksomhed - sammen laver vi et 360-graders tjek af din virksomhed?

Hos Mariagerfjord Erhvervsråd hjælper vi dig med at fokusere på din virksomheds udviklingsmuligheder.

Et af de værktøjer vi benytter i forbindelse med virksomhedsudvikling og vækstanalyser er VækstHjulet®.

VækstHjulet® er et visuelt værktøj, der hjælper startup- og vækstvirksomheder med at finde fokus, træffe beslutninger og tage næste skridt.

Image

Et simpelt 360° perspektiv - alle aspekter af virksomheden samlet i én værktøjskasse

Image

Via VækstHjulet® får du set din virksomhed efter i sømmene og får et overblik over de områder, der skal udvikles, så din virksomheds fremtid hviler på et solidt fundament. VækstHjulet® giver overblik og inspirerer til handling på i alt 20 udviklingsområder, der tilsammen sikrer et 360 graders perspektiv på, hvad der skal til for at virksomheden kan bringes til vækst.

VækstHjulet er designet ud fra idéen om, at alle virksomheder – i alle brancher og livsstadier – har fire grundlæggende udfordringer: De skal skabe et attraktivt Forretningskoncept, opbygge en stærk Organisation, udvikle varige Kunderelationer og samtidig sikre en profitabel Virksomhedsdrift.

Vores erhvervskonsulenter er certificerede rådgivere i anvendelsen af VækstHjulet® og anvender værktøjet sammen med virksomheder, som ønsker det. Med udgangspunkt i resultaterne fra VækstHjulet® kan der udarbejdes en handlingsplan for din virksomhed, som du derefter selv arbejder videre med og er tovholder på.

Er du interesseret?

Kontakt os, hvis du ønsker hjælp eller sparring omkring din virksomheds udvikling. Vi kommer gerne på besøg i din virksomhed.

LØS UDFORDRINGERNE

Book et møde med os og få afdækket hvilke løsninger, der findes på dine udfordringer.

Book et møde
  • Mødet er uforpligtende og gratis
  • Vi hjælper med behovsafklaring
  • Vores fælles styrker sættes i spil
  • Dine udfordringer er i fokus