Beskrivelse af ejendommen

Butik til leje på gågaden i Hadsund Indflytningsklart – hurtig og billig opstart. Velegnet til tøjbutik Super hyggelig butik, hvorfra der i 30 år har været drevet dametøjsbutikken Kissers Kælder. Klar til hurtig opstart. Belysning og inventar medfølger uden omkostninger. God facade med 4 store udstillingsvinduer i høj stueplan og stort og regulært butikslokale i lokale beliggende delvis under gadeniveau.

I alt ca. 200 kvm. fordelt på: Stort, regulært butikslokale med aflangt lokale med indgang fra få trin ned fra gaden. Lokalet hænger sammen med et godt butikslokale i bunden af lejemålet, som til sammen skaber et hyggeligt og regulært salgsareal på ca. 90 kvm. Der er praktisk flisegulv i hele butikslokalet
– 3 prøverum
– Mindre kontor/depot i bunden af butikslokalet
– Pænt toilet
– Køkken/kantine med udgang til baggården
– Stort, 2-delt lagerlokale med indgang fra gadeplan og 4 store udstillingsvinduer mod gågaden Lejemålet er i flot stand og kan overtages omgående eller efter aftale.

Alt inventar og belysning m.m. kan medfølge gratis, så en opstart kan ske hurtigt og til meget små penge. Butikken ligger på bedste placering i Hadsunds gågade, Storegade – midt mellem byens hovedfærdselsåre, Himmerlandsgade og Hadsund Butikscenter samt få meter fra Torvet, hvor en stor del af handelsstandens aktiviteter foregår. Gågaden er med en belægning af flotte fliser og granitbrosten, elmetræer og charmerende gadelamper en hyggelig og tiltrækkende ramme om Hadsunds handelsliv, hele året rundt.

Egenskaber/funktioner
Address Map
DK
9560 Hadsund
Storegade
39

Butik/kontor Til leje

Storegade 39, 9560 Hadsund

150 m²
66.000kr. pr. år
Basic Details
Ejensdomstype : Butik/kontor
Til salg/leje : Til leje
Pristype : pr. år
Pris : 66.000kr. pr. år
Year Built : Ukendt
Område : 150 m²
Agent info
Flemming Nørgaard Invest ApS
Teglvænget 76
Contact Agent