Sortering
  • Pris
  • Område
  • Nyeste
  • Ejensdomstype
Grid
Listing
RSS

Butik/kontor Til leje

Adelgade 6, 9500 Hobro

1Billeder
152
Kontorlokaler er beliggende i centrum ved gågade. Lokalerne er nyistandsatte. Der er elevator i bygningen. Parkeringspladser i gården.
0kr. pr. måned

Butik/kontor Til leje

Majsmarken 1, 9500 Hobro

Flere end 6Parkering
3Billeder
20
KOM I GANG LOKALE - MINIMUM 3 MÅNEDERS GRATIS HUSLEJE Der udlejes lokaler fra 20 m2. Cemtec er i princippet et erhvervskollektiv, hvor du som lejer har en række fordele som små og mellemstore virksomheder normalt ikke har. Når du bosætter dig hos Cemtec råder du ikke kun over dit eget lejemål.
0kr. pr. kvm.

Butik/kontor Til leje

Smedevej 24, 9500 Hobro

4Billeder
1,250
Central og smukt beliggende ejendom i erhvervsområde Hobro syd. Ejendommen har en markant og attraktiv beliggenhed i udbygget industri og handelsområde hvilket giver optimale profilerings muligheder. Der er anvendt flotte byggematerialer overalt. Lejemålet er på 1250 kvm og fordeler sig med kontor lokaler, køkken, toilet, omklædning og lager/produktion.
0kr. pr. år

Butik/kontor Til leje

Håndværkervej 2, 9560 Hadsund

1Billeder
450
Hadsund Erhvervspark: Attraktive administrations- og produktionslokaler. Incl. fællesfaciliteter som adgang til EDB systemer til produktionsstyring, lagerstyring, finansstyring, mv., møde/undervisningsfaciliteter, kantine og omklædning/bad, rengøring, affaldshåndtering. Der er mulighed for at opdele lokalerne i mindre lejemål eller at sammenlægge lokaler for større lejemål.
0kr. pr. måned

Butik/kontor Til leje

Håndværkervej 2, 9560 Hadsund

1Billeder
150
Hadsund Erhvervspark Attraktive administrations og produktionslokaler. Der er mulighed for at opdele lokalerne i mindre lejemål eller at sammenlægge lokaler for større lejemål.
0kr. pr. måned

Butik/kontor Til leje

Nytorv 1, 9500 Hobro

1Billeder
62
Godt kontor/kliniklejemål på 1. sal i ejendom beliggende centralt midt i Hobro. Lejemålet er på ca. 62 kvm. og indrettet med entre, stort forkontor/recention, endnu et kontor. Toilet og tekøkken er fælles med anden lejer. Alt fremstår pæn og velholdt i lyse farver og med tæpper på gulvene. Lejepris kr. 600,- pr. kvm.
600kr. pr. kvm.

Butik/kontor Til leje

Smedevej 1A, 9500 Hobro

1Billeder
0
KOM I GANG SKRIVEBORD på Smedevej 1 A, Der er 2 skriveborde til disposition. Basale kontorfaciliteter for nystartede og enkeltmandsbemandede virksomheder med mulighed for netværk. Arbejdsplads bestående af: skrivebord, stol, lampe, internetadgang samt adgang til toiletfaciliteter. Du skal være indstillet på at dele kontor med andre virksomheder. Faciliteterne stilles til rådighed i max.
0kr. pr. måned

Butik/kontor Til leje

Smedevej 1A, 9500 Hobro

1Billeder
0
KOM I GANG SKRIVEBORD på Smedevej 1 a Basale kontorfaciliteter for nystartede og enkeltmandsbemandede virksomheder med mulighed for netværk. Arbejdsplads bestående af: skrivebord, stol, lampe, internetadgang samt adgang til toiletfaciliteter. Du skal være indstillet på at dele kontor med andre virksomheder. Faciliteterne stilles til rådighed i max. 6 måneder.
0kr. pr. måned

Lager/produktion Til leje

Grønnebakken 3, 9500 Hobro

1Billeder
8,000
Grønnebakken 3, Rørbæk, 9500 Hobro. Vi kan tilbyde udendørs plads til parkering af lastbiler og/eller opbevaring af materiel med følgende fordele: 1. Tæt på motorvejen 2. Indhegnet og aflåst område 3. Mulighed for parkering af lastbiler 4. Velegnet til flere formål Det perfekte lejemål for dig, der har brug for et aflåst område, som ligger tæt på motorvejen.
200kr. pr. kvm.

Lager/produktion Til leje

Skivevej 43, 9500 Hobro

2Billeder
12,940
Mariagerfjord Lagerhotel: Vi kan tilbyde et unikt lager med følgende fordele: 1. Kun 3 km til motorvej 2. Læsseramper 3. Store/små rum 4. Pallereoler 5. Mulighed for parkering af lastbiler Det betyder for Jer, at lastbilerne får let adgang til og fra lageret, og I opnår en minimering af transportudgifter i forhold til motorvejen.
100kr. pr. kvm.

Butik/kontor Til leje

Blåkildevej 17, 9500 Hobro

1Billeder
2,000
Kontorlejemål med unik beliggenhed midt imellem Mariager Fjord og Østerskoven. Lejemålet kan inddeles i mindre lejemål efter aftale. Inspirerende omgivelser i rustikt og lyst kontormiljø med mange indretningsmuligheder. Mulighed for separate mødelokaler. Adgang til stor terrasse med fjordkig. Arkivrum med reoler, thekøkken samt toilet med bad.
400kr. pr. kvm.

Butik/kontor Til leje

Jens-Erik Bechs Vej 1, 9560 Hadsund

3Parkering
1Billeder
130
Lyst og dejligt kontor beliggende på 1. sal. Lejemålet indeholder køkken/mødelokale, stort åbent kontor, to mindre kontorer samt toilet. Der er mulighed for at leje ekstra opbevarings rum i kælderen. Der indgår 3 parkeringspladser til lejemålet.
0kr. pr. måned

Butik/kontor Til leje

Butikstorvet 1, 9560 Hadsund

1Billeder
1,498
Butikscenter Hadsund er et overdækket indkøbscenter på Storegade i Hadsund. Centrets butikker omfatter i dag Matas, Intersport, Imerco, Mr. Tang Herretøj, Qurver Dametøj, My Heart Fitness, Sushi restaurant, Friis Wood og deli Vin, spiritus og specialiteter, Hair Company damefrisør og ejendomsmægler. Centret er i 2 etager og forbundet med 2 almindelige trapper, rulletrappe samt elevator.
450kr. pr. kvm.

Butik/kontor Til leje

Ærøvej 1, 9500 Hobro

1Billeder
0
Godt erhvervslejemål i Hobros sydlige bydel til leje. Lejemålet er anvendeligt til butik, kontor m.v. udvendigt fremstår lejemålet i mørkbejset træ og built-up tag og med indgangsparti i glas. Herfra kommer man ind i et godt forkontor med tilh. toilet, to gode kontorer med garderobe m.v. Endv. godt køkken med spiseplads, køleskab m.v.
47.200kr. pr. år

Butik/kontor Til leje

Adelgade 84, 9500 Hobro

1Billeder
1,500
Gode kontorlokaler på 1. sal såvel ud mod det tidligere Polititorv samt ind mod gården. Lejemålet er indrettet med mange gode kontorer med toiletfaciliteter, køkken m.v. Det hele kan opdeles efter lejers ønske så nøjagtig det ønskede antal kvm. kan lejes. Lejepris fra kr. 300,00 pr. kvm. Lejemålet kan lejes møbleret med kontormøbler mv. efter ønske, så en evt,.
300kr. pr. kvm.

Butik/kontor Til leje

Vestvejen 3, 9560 Hadsund

3Billeder
280
KOM I GANG LOKALE- MIN. 3 MÅNEDERS GRATIS HUSLEJE Mulighed for kombinerede lejemål indeholdende kontor-, produktions- og lagerlokaler. Lokalerne er velegnede til f. eks. liberalt erhverv, handelsvirksomhed med/uden lager, industriel produktion, service, værksted, håndværk eller lager. Der er egen indgang.
0kr. pr. måned

Butik/kontor Til leje

Vestvejen 3, 9560 Hadsund

3Billeder
200
ATTRAKTIVE OG FLEKSIBLE KONTORER - fra 15 m2 – 200 m2 udlejes i velbeliggende og præsentable omgivelser i Als med gode til-og frakørselsforhold samt parkeringsmuligheder. Lokalerne er velegnede til liberalt erhverv, handelsvirksomhed, servicevirksomhed el. lign.
0kr. pr. måned

Lager/produktion Til leje

Vestvejen 3, 9560 Hadsund

2Billeder
630
KOM I GANG LOKALE - MIN. 3 MÅNEDERS GRATIS HUSLEJE Indretning og udstyr kan umiddelbart anvendes til produktion indenfor plast- el- og metalindustrien. Der forefindes udsugningsanlæg, ventilationsanlæg, trykluft, god belysning og varme genveksling (billig varme). Der kan etableres lejemål af forskellige størrelser efter behov.
0kr. pr. måned
55 Fundne søgeresultater.Per side