Iværksætteri på slottet

Christine ØlandNyheder

I STARTEN AF DET NYE ÅR KAN IVÆRKSÆTTERE OG NYSTARTEDE VIRKSOMHEDER BLIVE MEGET KLOGERE PÅ NETVÆRK OG CROWDFUNDING PÅ NØRLUND SLOT, NÅR DER AFHOLDES ’IVÆRKSÆTTERI PÅ SLOTTET’.
Crowdfunding og netværk er på programmet, når der onsdag den 17. januar 2018 bliver afholdt ’Iværksætteri på slottet’ for iværksættere og nystartede virksomheder i fantastiske omgivelser på Nørlund Slot ved Nørager. Arrangørerne er Mariagerfjord Erhvervsråd, Business Rebild, Iværksætter Væksthimmerland og Nordjysk Newbizz.

FÅ OPSKRIFTEN PÅ SUCCES MED CROWDFUNDING
”Deltagerne vil komme til at høre mere om, hvordan de kan få succes med en crowdfunding-kampagne til fx et projekt, en idé eller et nyt produkt”, fortæller chefkonsulent ved Mariagerfjord Erhvervsråd, Jørgen Vittrup. Oplægsholderen er en ekspert inden for området, Michael Eis, som i 2011 startede Danmarks første crowdfunding platform og har arbejdet med crowdfunding lige siden.

”Michael vil gøre os klogere på både potentialet i og risiciene ved crowdfunding”, tilføjer Jørgen Vittrup.

UDVID DIT PROFESSIONELLE NETVÆRK
”Derudover har vi fået mange henvendelser fra iværksættere om netværk, og hvordan de kan bruge det og gøre det større”, fortsætter Jørgen Vittrup. Simone Lemming Andersen, som er netværksekspert og bestsellerforfatter, vil således holde et oplæg om, hvordan man som iværksætter kan udvide og strukturere et professionelt netværk.

Arrangørerne håber på stor opbakning til arrangementet.

”Vi runder af med tapas og netværk deltagerne imellem, hvor man passende kan benytte sig af de værktøjer og tips, som Simone kort forinden har givet os i hendes oplæg”, tilføjer Jørgen Vittrup.

PROGRAM

Kl. 14.45 Ankomst og registering
Kl. 15.00 – 15.10 Velkomst v/erhvervschefer
Kl. 15.15 – 16.15 Crowdfunding v/Michael Eis
Kl. 16.15 – 16.30 Pause
Kl. 16.30 – 17.15 Professionelt Netværk v/Simone Lemming Andersen
Kl. 17.15 – 18.00 Tapas og networking

Klik her for at hente programmet.