Sortering
  • Pris
  • Område
  • Nyeste
Grid
Listing
RSS

Kontor til leje 48 kvm.

østergade 65, Hadsund

5billeder
48
Indbydende og flexsibele kontor, placeret centralt i Hadsund by, der er masser af parkrings pladser og tikøreselforholden er gode også for mindre lastbiler, fragtbiler mm.Stort åbent kontor med masser af plads, med fælles indgang. Lokalet har hvide vægge og gulvet er linoleum gulv. Kontoret indeholder et hav af stik kontakter og edb stik.
125kr. pr. kvm.

Kontor til leje 31 kvm.

østergade 65, Hadsund

4billeder
31
Indbydende og flexsibele kontor, placeret centralt i Hadsund by, der er masser af parkrings pladser og tikøreselforholden er gode også for mindre lastbiler, fragtbiler mm.Stort kontor med masser af plads, med fælles indgang. Lokalet har hvide vægge og gulvet er linoleum gulv. Kontoret indeholder et hav af stik kontakter og edb stik.
125kr. pr. kvm.

Kontor til leje 25 kvm.

østergade 65, Hadsund

5billeder
25
Indbydende og flexsibele kontor, placeret centralt i Hadsund by, der er masser af parkrings pladser og tikøreselforholden er gode også for mindre lastbiler, fragtbiler mm.Kontor med masser af plads, med fælles indgang. Lokalet har hvide vægge og gulvet er linoleum gulv. Kontoret indeholder et hav af stik kontakter og edb stik.
125kr. pr. kvm.

Kontor til leje 16 kvm.

Østergade 65, Hadsund

4billeder
16
Indbydende og flexsibele kontor, placeret centralt i Hadsund by, der er masser af parkrings pladser og tikøreselforholden er gode også for mindre lastbiler, fragtbiler mm.Standard størrelse kontor med fælles indgang. Lokalet har hvide vægge og gulvet er linoleum gulv. Kontoret indeholder et hav af stik kontakter og edb stik.
125kr. pr. kvm.
    4 Fundne søgeresultater.Per side