Technicon vinder ‘Tag Fat’ i Mariagerfjord

Christine ØlandNyheder

NYTÅRSKUREN FOR ERHVERVSLIVET I MARIAGERFJORD DANNEDE BAGGRUND FOR KÅRINGEN AF DEN MEST INNOVATIVE VIRKSOMHED I MARIAGERFJORD. I ÅR BLEV DET TECHNICON, DER GÅR VIDERE I DEN REGIONALE KONKURRENCE.

Innovationskonkurrencen ’Tag Fat på innovation’ kører for fjerde gang i hele Nordjylland, hvor der stilles skarpt på virksomheders innovation som en vej til erhvervsudvikling og nye arbejdspladser.

”Innovation betaler sig og giver konkret værdi på bundlinjen, og her i Mariagerfjord har vi flere innovative virksomheder”, fortæller Michael Christiansen, erhvervschef ved Mariagerfjord Erhvervsråd.

I dette års udgave af ’Tag Fat’ har der været fokus på virksomheder, som arbejder med såkaldt smart produktion og service, som handler om, hvordan virksomhederne formår at kombinere produkter eller serviceydelser med smart data.

TECHNICON LØB MED SEJREN
På den baggrund blev der fundet tre lokale semifinalister, Intelligent Systems A/S fra Hadsund og Nopa Nordic A/S og Technicon ApS fra Hobro, hvor det var Technicon, der blev kåret som vinder til nytårskuren foran de 200 deltagere.

”Ved udvælgelsen er der lagt særligt vægt på Technicons forretnings- og løsningsorienterede tilgang til implementering af nye teknologier hos deres kunder, virksomhedens aktive og udviklingsorienterede positionering i markedet via bl.a. central deltagelse i MADE (Manufacturing Academy of Denmark), hvor ambitionen er at løfte dansk produktion teknologisk og forretningsmæssigt. Technicon formår på glimrende vis at forene forskning, innovation, forretning og nye teknologier”, fortalte Michael Christiansen i sin begrundelse.

Med kåringen fulgte 10.000 kr. og diplom fra Mariagerfjord Erhvervsråd, og fra Region Nordjylland fulgte muligheden for bl.a. at få lavet en præsentationsvideo af virksomheden.

Hver kommune kårer en lokal vinder, som går videre til den regionale konkurrence i maj 2018 om at finde den mest innovative virksomhed i Nordjylland. Bag innovationskonkurrencen står Vækstforum Nordjylland, Region Nordjylland og de nordjyske kommuner som alle ønsker at sætte ekstra skub i innovationen i det nordjyske erhvervsliv.