Vær med til at udpege vinderen af “Aktiv Prisen 2018”

Christine ØlandNyheder

DET ER IGEN BLEVET TID TIL AT FÅ KÅRET VINDEREN AF MARIAGERFJORD ERHVERVSRÅDS ’AKTIV PRIS’, SOM LIGESOM SIDSTE GANG BLIVER FUNDET FORBINDELSE MED GENERALFORSAMLINGEN I 2018.

”Tidligere vindere er Eurowind Energy, Aage Vestergaard Larsen, Hobro IK, Vebbestrup Flødeis, DAVA Foods og senest PowerCon, og nu skal der findes en vinder af ’Aktiv Prisen 2018’”, fortæller Michael Christiansen, erhvervschef ved Mariagerfjord Erhvervsråd.

”Vi ved, at mange yder en stor indsats i kommunen, og at en stor del af de lokale virksomheder er i rigtig positiv udvikling, men vi kender ikke alle de konkrete personer eller virksomheders specifikke indsatser”, fortsætter han.

Derfor har Erhvervsrådet brug for hjælp til at få udpeget potentielle modtagere af deres Aktiv Pris. Man kan indstille en person, en gruppe eller en virksomhed, der har ydet en ekstraordinær indsats til fremme af erhvervsudviklingen i Mariagerfjord Kommune i 2017. Der er åbent for indsendelse af indstillinger indtil torsdag den 15. februar 2018.

STØRRE EVENT OG KÅRING I FORBINDELSE MED ERHVERVSRÅDETS GENERALFORSAMLING

Proceduren har tidligere været, at Erhvervsrådets Forretningsudvalg udpegede vinderen, og at kåringen skete ved den pågældende vinder. Men sidste år ændrede Erhvervsrådet proceduren, da vinderen blev fundet til generalforsamlingen, og det bliver derfor også tilfældet denne gang.

”Vi har valgt at gøre kåringen og prisoverrækkelsen af ’Aktiv Prisen’ til en lidt større event i forbindelse med vores generalforsamling. Vi vil offentliggøre videopræsentationer af udvalgte finalister, så flere kan få kendskab til nogle af de inspirerende personer, grupper eller virksomheder, der findes i Mariagerfjord Kommune”, fortæller Michael Christiansen. Efterfølgende bliver det deltagerne på generalforsamlingen, der på aftenen skal stemme om, hvem de synes, der skal løbe med æren og en gevinst til en værdi af 10.000 kr., som bl.a. skal gå til et unikt kunstværk.