Virksomhedssafari ved brintfabrik, Hydrogen Valley og Ballard Power Systems Europe A/S

Christine ØlandTidligere arrangementer

Tirsdag den 8. maj 2018, fra kl. 9.00-16.00 ved Mariagerfjord Erhvervsråd, Majsmarken 1, 9500 Hobro.
Mariagerfjord Erhvervsråd inviterer til en eksklusiv virksomhedssafari, denne gang sammen med 3 af vores medlemsvirksomheder.

Hydrogen Valleyåbner dørene og inviterer os indenfor på et eksklusivt besøg på den nye brintfabrik inden fabrikkens officielle åbning. Der vil blive arrangeret en rundvisning på fabrikken. I forbindelse med besøget vil der også være mulighed for at hilse på den nytiltrådte direktør for Hydrogen Valley/ Cemtec, Søren Bjerregaard Pedersen.

Eurowind Energy ogBallard Power Systems Europe A/S vil holde spændende indlæg om de 2 virksomheders arbejde med den ”grønne energi”, dens mange anvendelsesmuligheder – og sammenhæng til satsninger i Hydrogen Valley.

Program:

16.00 – Besøg på Brintfabrikken – Velkomst v/ Søren Bjerregaard Pedersen
– Besøg på Eurowind – Velkomst v/ Michael Christiansen -indlæg fra Eurowind og Ballard Europe
17.00 – Vice versa ift. ovenstående
18.15 – Spisning hos Eurowind
18.50 – Hydrogen Valleys aktiviteter – oplægget holdes hos Eurowind
19.30 – Tak for i dag

Deltagere: Arrangementet er forbeholdt medlemmer af Mariagerfjord Erhvervsråd. Deltagelse er gratis, og sker efter ’først-til-mølle-princippet’, da der er et begrænset antal pladser. Afhængigt af antal deltagere, kan der forekomme mindre justeringer i programmet. Du vil umiddelbart forud for arrangementet få besked om hvilket ”hold” du er sat på ift. rundvisning og program.